Uudet toimitilat ja oma työfysioterapeutti

Muutamme uusiin toimitiloihin 4.9. alkaen. Tilat sijaitsevat kunnanviraston yhteydessä sosiaalitoimistoa vastapäätä samassa rakennuksessa (Puthaanrannantie 15 B as. 1). Asiointi on nyt entistä helpompaa, kun palvelut löytyvät saman oven takaa.

Saamme myös mukaan työterveyshuollon tiimiimme oman työfysioterapeutin, kun Maria Haavisto aloittaa työt Lääkäriasema Tervassa maanantaisin ja perjantaisin. Lue tarkempi esittely Mariasta myöhemmin kotisivuiltamme kohdasta ”Työfysioterapeuttisi” . Kiitämme yhteistyöstä Tunturi-Lapin Kuntoutusta ja jatkamme tietysti edelleen yhteistoimintaa asiakkaiden parhaaksi.

Jatkossa Maria vastaa Lääkäriasema Tervan työterveyshuollon asiakasorganisaatioiden työfysioterapiapalveluista. Toki Maria hoitaa myös muita fysikaalista hoitoa tarvitsevia potilaita. Lääkärin lähetteellä olet oikeutettu KELA-korvaukseen annetusta fysikaalisesta hoidosta. Lääkäriasema Tervassa KELA-korvaus annetaan suoraan asiakkaalle eikä sitä tarvitse erikseen hakea. Pääsääntöisesti ajat Marialle varataan Tiinan ja Tuomaksen kautta.

Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihin ja palveluihimme!

Tuomas, Tiina & Maria