Psykoterapeutiksi Tunturi-Lappiin

Lääkäriasema Terva hakee psykoterapeuttia ammatinharjoittajaksi Muonioon, joka sijaitsee keskellä Tunturi-Lappia Suomi-neidon kainalossa. Lääkäriasema Terva tarjoaa tällä hetkellä yksityislääkäri- ja työterveyspalveluja. Tiimiimme kuuluu työterveyslääkäri, -hoitaja, -fysioterapeutti sekä ammatinharjoittajana noin 1-2 kertaa kuukaudessa vastaanottoa pitävä työpsykologi.

Psykoterapia on erittäin tärkeä kuntoutusmuoto monissa psyykkisissä vaikeuksissa, mutta sen saatavuus on valitettavan heikko Tunturi-Lapissa. Psykoterapiaan hakeutuvan ihmisen voimavarat ovat usein heikentyneet ja psykoterapiaan kulkeminen 1-2 kertaa viikossa reilun 200 km päähän Rovaniemelle tai Tornio/ Kemi-seudulle tulee käytännössä liian raskaaksi ja työn sekä perheen aikataulujen järjestäminen olisi kohtuuttoman hankalaa. Toki viime vuosina yleistyneet videovälitteiset terapiaistunnot voivat tuoda tähän helpotusta.

Edellytämme, että sinulla on Valviran myöntämä oikeus käyttää psykoterapeutin ammattinimikettä ja peruskoulutuksena soveltuva terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto. Lisäksi vaatimuksena, että olet KELA:n palveluntuottaja aikuisten yksilöpsykoterapiassa. Toivomme, että olet sitoutunut tekemään pitkäjännitteistä työtä Tunturi-Lapin alueella, pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä vahva ammattitaito.

Tarjoamme käyttöösi toimitilat ja järjestämme myös mahdollisuuden videovälitteiseen terapiatyöhön. Voit itse suunnitella sinulle sopivan ja asiakkaille tarkoituksenmukaisen työaikataulun. Muonioon on hyvät kulkuyhteydet kauempaakin Kittilän kautta lentäen tai junalla Kolariin. Teemme hyvää yhteistyötä Muonion-Enontekiön mielenterveystoimiston kanssa, missä käy säännöllisesti psykiatri. Tunturi-Lapissa on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa ja rentoutua luonnon keskellä. Se on varmasti terapiaa terapeutillekin.

Kiinnostuitko?

Otapa yhteyttä Tuomas Liikavainio, p 044-972 2878 tai tuomas@laakariasematerva.fi. Kerron mielelläni lisää.