Hyvinvointianalyysi (Palvelu poistunut)

Firstbeatin Hyvinvointianalyysi auttaa tunnistamaan hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät. Miten hallitset stressiä, kuinka palaudut paremmin ja liikut oikein? Hyvinvointi on kokonaisuus, mikä syntyy työssä, levossa ja vapaa-ajalla.

Firstbeatin Hyvinvointianalyysi perustuu sykevälivaihtelun mittaamiseen. Se kuvaa autonomisen (tahdosta riippumaton hermosto) hermoston toimintaa. Analyysi pohjautuu vahvaan tieteelliseen tutkimustyöhön, ja mittauksia on tehty jo yli 100 000 työntekijälle.

Hyvinvointianalyysimittauksesta saatava henkilökohtainen palaute on varsin informatiivinen ja selkeä (ks. alla). Sen avulla tyypillisesti parannettavia kohteita ovat mm. kuormitustekijöiden tunnistaminen, palauttavien hetkien lisääminen, sopivan liikunnan löytäminen ja unen lisääminen. Mittaus on erinomainen työkalu mm. työn kuormittavuuden tutkimiseen ja työstä palautumisen arviointiin.kuva_1

Jos mittaus tehdään tietylle henkilöstöryhmälle, niin ko. ryhmä saa lisäksi anonyymin ryhmäraportin. Työantaja tai yritys voi tilata hyvinvointimittauksen ja saada tietoa miten työyhteisö voi. Näin voidaan paremmin vaikuttaa riskiryhmiin ajoissa, mahdollisesti pienentää työkyvyttömyyden riskiä ja vähentää sairauslomista aiheutuvia kustannuksia. Mittaus voi olla osana työterveystarkastusta.

Hyvinvointianalyysi on varsin helppo toteuttaa. Lääkäriasema Terva on erityisesti panostanut palautteen antamiseen, jolloin analyysista saadaan maksimaalinen hyöty. Kysy rohkeasti lisää! Lisätietoa saat myös osoitteesta: https://www.firstbeat.com/fi/tyo-ja-hyvinvointi/

Pyydä esittely ja tarjous mittauksesta itsellesi tai henkilöstöllesi!

Tuomas

firstbeat_logo_2013