Valmennus

valmennusta

Kiitos isä kannustuksesta liikuntaan ja urheiluun! Lepää rauhassa.

Lääkäriasema Terva tarjoaa myös urheilu- ja kuntovalmennusta huomioiden asiakkaan tavoitteet ja yksilölliset tarpeet. Tavoitteina voi olla esimerkiksi painon pudotus, lihaskunnon parantaminen, pitkän matkan hiihtokilpailu tai maraton.

Harjoitussuunnitelma voidaan tehdä koko vuodeksi tai vaikkapa talven hiihtokaudelle. Tämän lisäksi asiakas saa halutessaan tarkan päiväkohtaisen harjoitusohjelman. Lihaskuntoharjoitukset kuntosalilla tai kuntopiirit voidaan ohjelmoida erikseen, ja tarvittaessa järjestetään ohjattuja harjoituksia esim. kuntosalilla tai hiihtoladulla. Valmennustyön hinta riippuu harjoitussuunnitelman laajuudesta ja ohjattujen harjoitusten määrästä.

Tasotesti

Tarkkojen harjoitussykealueiden selvittämiseksi voidaan tehdä myös ns. tasotesti sauvarinteessä tai juoksuradalla. Testissä mitataan sykkeen lisäksi veren laktaattipitoisuus jokaisen kuormitustason jälkeen. Lisäksi kirjataan ylös kulunut aika. Näin on helppo esim. juoksutestin jälkeen määrittää sopivat km-vauhdit eri kuormitustasoille. Testin perusteella saadaan selville myös aerobisen ja anaerobisen kynnyksen taso sekä maksimisyke. Testi on tarkoitettu lähinnä kilpakuntoilijoille ja urheilijoille.
Palautteineen tasotestin hinta alkaen 110 €.

Linkkejä
Muonion Kiri

tuomas-suksilla