Työterveys

Lääkäriasema Terva aloitti työterveyshuoltopalvelujen tarjoamisen 1.10.2015 alkaen!

HUOM! Emme tee valitettavasti enää uusia työterveyshuollon sopimuksia toiminnan loppumisen vuoksi. Palvelemme vanhoja TTH-asiakkaita vielä vuoden 2023 loppuun.

Lääkäriasema Terva tarjoaa yrityksellesi hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaista kokonaisvaltaista työterveyshuoltoa sisältäen ennaltaehkäisevän ja työkykyä tukevan toiminnan (KELA-korvausluokka 1) ja yleislääkäritasoisen työterveyspainotteisen sairaanhoidon (KELA-korvausluokka 2).

Työterveyshuolto on lakisääteinen, jos yrityksessä on yksikin työntekijä yrittäjän lisäksi. KELA korvaa työterveyshuollon kustannuksista ennaltaehkäisevän toiminnan osalta 60% (KELA-korvausluokka 1) ja sairaanhoidosta 50% (KELA- korvausluokka 2). Loput kustannukset ovat yrityksellesi vähennyskelpoisia verotuksessa.

Lääkäriasema Tervan toimintaperiaatteina ovat joustavuus, luotettavuus ja toimiminen asiakkaan parhaaksi. Työterveyshuollosta vastaa ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö. Olemme tehneet jouhevasti yhteistyötä jo usean vuoden ajan ja meillä on vahva paikallistuntemus. Pidän tärkeänä, että työterveyspalvelut ovat laadukkaat ja helposti saatavilla.

Palvelussa tulee huomioida yritysten yksilölliset tarpeet, jolloin kustannukset pysyvät maltillisina. Vertaisinkin työterveyshuoltoa tilitoimistopalveluihin: Toiminnasta aiheutuu kustannuksia, mutta palveluista on yrityksellesi varmasti myös rahanarvoista hyötyä. Eikä kaikkea voi mitata terveysasioissa pelkästään rahalla.

Voit pyytää tarjouksen työterveyshuoltopalvelujen järjestämisestä yrityksellesi laittamalla sähköpostia tai soittamalla allekirjoittaneelle. Sovitaan tapaaminen, missä käydään yksityiskohtaisesti yrityksesi tarpeet ja työterveyshuoltopalvelujen sisältö. Kotisivuillani oleva hinnasto koskee ykstyisvastaanoton asiakkaita. Työterveyshuoltopalveluista teemme asiakasyrityksen kanssa sopimuksen, missä noudatetaan Lääkäriasema Tervan työterveyshuollon voimassa olevaa palveluhinnastoa.

 

Tervan työterveystiimi
Työterveyslääkäri
Tuomas Liikavainio
GSM 044 972 2878
tuomas@laakariasematerva.fi
Työterveyshoitaja
Tiina Hauensuo
GSM 045 642 1820
tiina@laakariasematerva.fi
Työfysioterapeutti
Marja Haavisto
maria@laakariasematerva.fi
Työpsykologi
Pekka Wesenius
Koulutuspalvelu Tervasvalkea
Ajanvaraus: GSM 045 642 1820 (Ira)